Santarun Wolvega

Beginnend op Zaterdag 12 december 2020 15:30

Geplaatst door Jan Kooistra

Categorie├źn: Friesland, 5 km, jeugdloop

Hits: 1531


Op zaterdagmiddag 14 december organiseert Rotaryclub Wolvega de tweede Santa Run door het winkelcentrum van Wolvega. Een loop van een kleine 3 kilometer (wie net wat meer uitdaging zoekt kan een extra rondje lopen) waarbij niet het winnen maar het meedoen centraal staat. De start is dit jaar om 16.00 uur!

Het is geen wedstrijd maar een gezonde en gezellige loop voor het hele gezin, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Deze stichting droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Wij helpen hen graag verder op weg om deze droom te realiseren..

Doe jij ook mee en help je met je gezonde spieren er mede voor te zorgen dat kinderen minder hoeven te lijden onder hun spierziekte? Schrijf je dan nu in op https://wolvega.rotarysantarun.nl
Want samen verslaan we alle spierziekten bij kinderen!

Volwassenen betalen 8 euro en kinderen tot en met 12 jaar 4 euro. Daarvoor krijg je een kerstmannenpak, een speciaal Santa Run startnummer en een echte medaille als bewijs dat je hebt meegedaan! We sluiten af met een drankje en gezellige muziek.
Met vriendelijke groet,
Iwan van Nieuwenhoven
commissie Santa Run, Rotaryclub Wolvega