Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Sportvereniging Friesland Oliebollenrun Leeuwarden

Van Vrijdag 31 december 2021 12:00 tot 12:05
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 16-20 km
Hits: 7992

OVERIGE INFORMATIE:

.Geen oudejaarsloop meer in Marrum.
Sportvereniging Friesland heeft in goed overleg met de plaatselijke organisatie besloten om de Oudejaarsloop in Marrum niet meer te organiseren.
De laatste dagen van het jaar is er zoveel keus uit evenementen en vakantie/feestdagen zodat het niet meer te realiseren deze loop te organiseren.
Het team wat hem moet organiseren werd steeds kleiner en sponsoren en vrijwilligers zoeken werd steeds moeilijker daarom is besloten om er maar mee te stoppen.
Hij stond dit jaar gepland op 26 december een andere datum was niet beschikbaar. Wel organiseert de SV Friesland  een Oliebollenloop in de Groene Ster ipv. hun traditionele Oudejaarscross in Leeuwarden.
Omdat er steeds meer lopers naar dit evenement komen kan men niet in het Leeuwarderbos terecht en wordt uitgeweken naar de Groene Ster waar volop parkeerruimte is. Loop is nu omgedoopt tot Oliebollenloop voor iedereen over 5-10-16 km.
De start is om 12.00 uur bij de Kiosk zonder douchegelegenheid maar wel met kleedgelegenheid, toiletten en natuurlijk oliebollen, glühwein, poeiermolke etc.
Na 6 december kan men zich aanmelden via www.svfriesland.nl 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl