Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

26e Twirreloop Wijtgaard

Beginnend op Woensdag 18 mei 2022 19:30
Geplaatst door Jan Kooistra
0582-551649
Categorieën: Friesland, 1-4 km, 5 km, 10 km, 11-15 km
Hits: 5259

OVERIGE INFORMATIE: Op woensdag 18 mei organiseren ze De Twirreloop in Wytgaard met start en finish op het sportveld bij Dorpshuis de Twirre waar de startnummers van de voorinschrijvers worden uitgereikt, op het sportveld staat de secretariaatswagen waar men aan de start nog kan inschrijven. Hier in de Twirre is kleed/douchegelegenheid De start is om 19.30 uur en men kan kiezen uit 4 afstanden de jeugdloop 2½ km die start nadat de 5-10-15 km is gestart. De jeugd loopt 1.250 meter en heeft dan een keerpunt terug naar de finish. De route van de langste afstanden gaan langs de Sneekertrekvaart Zwette hier staan twee verzorgingsposten met water onderweg en zoals bij al de SV Frieslandlopen wordt de route gepijld met krijtkalkpijlen en/of bordjes. De eindverzorging is bij de verzorgingswagen op het sportveld. Hier kunnen ook de waardevolle voorwerpen in bewaring worden gegeven en worden de medailles uitgereikt. Bij de voorinschrijvers worden 10 nummers getrokken welke een levensmiddelen pakket krijgen na hun finish.

Afstanden: 2,5 - 5.9 - 10.2 - 15.7 km

Locatie: Dorpshuis De Twirre

inschrijven vanaf 18.00 uur in desecretariatswagen op het sportveld
Leden € 6,00 niet lid € 7,00 organisatiekosten.
Organisatie: SV Friesland

 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl