Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Kolonieenloop Frederiksoord

Beginnend op Maandag 6 juni 2022 10:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km, 21 km
Hits: 3261

OVERIGE INFORMATIE:
Zevende editie van de KolonieLoop op 12 juni 2022 Hardlopen door de bosrijke omgeving van Vledder én afsluiten met een frisse duik in het Bosbad! Klinkt goed, toch? Wil jij dat ook, meld je dan nu aan voor de Kolonieloop: 
Kolonieloop: 2,5 km | 5 km | 10 km | 15 km | 21 km
Voor meer informatie: www.dekolonieloop.nl
In De Kolonie is het heerlijk hardlopen! De Kolonieloop meandert door een bijzonder stukje Nederland: de bakermat van onze verzorgingsstaat.

De diversiteit van de route is groot en je loopt het merendeel over onverhard terrein. Asfalt, zand- en grindpaden, door bossen, mooie lanen, een boerenerf, langs prachtige historische gebouwen zoals de Koloniehuisjes. Bruggen, laaghangende struiken die je enkels kietelen, vogels die je toefluiten. Het is buitengewoon heerlijk hardlopen in de Kolonie!
Huis van Weldadigheid. de 21,1 km  10.30 uur 2½ km 10.45 uur 15 km 11.15 uur  10 km 11.30 uur 5 km 11.15 uur  Het wedstrijdsecretariaat heet je hier van harte welkom voor de KolonieLoop.

Startnummer afhalen
Deelnemers die zich reeds via de website hebben aangemeld kunnen hun startnummer afhalen in het Huis van Weldadigheid vanaf 10.00 uur tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de KolonieLoop
 En zou je de start tijden aan kunnen passen? 21 om 10.30u | 2.5km om 10.45u. |15km om 11.15u | 10km om 11.30u | 5km om 11.15u.

En de website naar www.dekolonieloop.nl
Alvast hartstikke bedankt.
Robin
De Kolonieloop
Locatie: Festivaltent op marktterrein

Organisatie: kolonieenloop

 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl