Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

TT-Run Assen Laatste keer

Op Zaterdag 18 juni 2022
Geplaatst door Jan Kooistra
06-41553533
Categorie├źn: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 3932

OVERIGE INFORMATIE:
Afstanden: 5 - 10 km

Locatie: TT- Baan de Haar

Organisatie: Drenthe Runs

 a 13 edities stopt het voor de TT-Run in Assen. Het laatste hardloopevenement in Assen is dit jaar op 18 juni, het weekend voor de TT.De subsidie is niet hoog genoeg om alle kosten te kunnen dekken. Daarom heeft de organisatie van de TT-Run besloten om na dit jaar met het evenement te stoppen.

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl