Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Cityrun Meppel

Beginnend op Zondag 22 mei 2022 13:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0522-251241
Categorieën: Drenthe, 11-15 km, 4 em
Hits: 3666

OVERIGE INFORMATIE: 
Hoi hardloopvrienden,
Vanuit Univé Noord Nederland zijn wij partner van de volgende loopevenementen:
7 mei Hunebedloop Borger
8 mei De Dikke Tien Feerwerd
14 mei Run van Gieten
22 mei Meppel Cityrun
Ben jij klant (lid) van Univé en wil jij graag deelnemen aan één van bovenstaande hardloopevenementen? Zend mij een pb. Bij te veel interesse zal er geloot worden.
  Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Schrijf je dan snel in vanaf de eerste dag van het nieuwe jaar in voor de Meppel City Run van 2022!

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. De loop vindt in 2022 plaats op zondag 22 mei. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel. Ook komende editie is er weer een G-Run. Voor de eerste keer zal er in deze editie zelfs een run zijn voor de allerkleinsten, van 3 jaar t/m 5 jaar.    De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een evenement dat een vaste plek heeft verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. 
Afstanden: 12.8-6.4 km Locatie: centrum meppel Organisatie: De Sprinter Meppel

 

 

 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl