Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Rundeloop Zwartemeer

Beginnend op Zaterdag 11 juni 2022 19:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 2939
Websiteadres is ; http://www.rundeloop.nl/

De Rundeloop is een jaarlijks, op de 3e zaterdag in juni, terugkerende loopwedstrijd door en om Zwartemeer georganiseerd door de stichting Cultuur, Recreatie en Toerisme Zwartemeer.
De samenwerking tussen verschillende instanties, verenigingen en scholen tot stand brengen met als doel mensen uit de directe omgeving samen in beweging te krijgen, van 5 tot 85 jaar.
Dit kan als deelnemer of als vrijwilliger.
De Rundeloop:
 Brengt mensen in beweging: het maakt je fit en daardoor voel je je beter.

- Is voor jong en oud: van een 5 jarig meisje bij de kabouterloop, tot de oudere jongere van 70, die de 10 km loopt, maar ook de vriendengroep, die de estafette loopt.

- Is laagdrempelig en zorgt voor sociale binding: lekker dichtbij, in vertrouwde omgeving tegen geringe kosten (voor jongeren zelfs gratis) en met familie en bekenden als supporters.

- Bewegen wordt daarmee een sociale gebeurtenis en maakt dat je je goed voelt.

Met vriendelijke groet,
Robert Kiers
Werkgroep Rundeloop
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl