MILENIUMLOOP YLST 2018

Beginnend op Zaterdag 14 september 2019 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Challenge
Hits: 656
DE ENIGE ECHTE MILLENNIUMLOOP IS TERUG!!
ÉÉNMALIGE SFEERVOLLE EN UNIEKE REVIVAL !!
ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018.
Ja liefhebbers van de MILENNIUMLOOP, hij komt er weer!
Nadat in 2015 de zevende ML was gehouden en we allemaal terug konden zien op geweldige momenten (met ook nog die machtig mooie totaalopbrengst van zo’n 1 miljoen euro voor The Hunger Project!), werd ons vaak gevraagd: komt er nog eens een reünie?
We hielden de boot wat af – maar soms vallen de puzzelstukjes ineens in elkaar. Vanuit de IJlster bevolking (altijd zéér betrokken geweest bij de ML!) kwam namelijk onlangs het verzoek om in 2018 nog één keer de meest unieke van alle unieke estafettelopen te organiseren. Dit in verband met de festiviteiten rondom het 750-jarig bestaan van de stad IJlst.
En ach, we zijn beroerdsten ook niet. MAARRRRR: we hadden natuurlijk ook wel weer ontzettend veel zin om al die honderden enthousiaste mensen, al die bevlogen hardlopers en hun teamcaptains en al die gulle geldschieters weer eens te treffen!
DUS HET GAAT GEBEUREN! NOTEER ALVAST: ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018 !!
De achtste ML in 2018! Op die vijftiende septemberdag valt de ML samen met een warm reüniefeest in IJlst, onze start en finishplaats. Onze eigen, unieke sfeer valt dan prachtig samen met o.a. een lekker stuk muziek bij de finish, waar we uiteraard weer de onvergetelijke cheque-uitreiking hopen te hebben. De route is al uitgestippeld en voert weer langs de allermooiste plekjes (totale lengte zo’n 100 kilometer)
En dan komt er nog wat: dankzij de samenwerking tussen THP Nederland en THP Duitsland brengt ELKE EURO MAAR LIEFST 4 EURO OP! Jazeker 1 euro = 4 euro!
Kortom: we hopen dat jij en je team voor deze unieke ML nog 1 keer weer alles uit de kast trekt. Loopschoenen, teamgevoel, shirts, enige sponsoring. Wees erbij!
Opgave kan als vanouds bij Peter: p.vdm@home.nl - HOORT ZEGT HET VOORT, via alles wat je hebt qua social-media en je vrienden en bekenden! Onze website gaat vanaf 1 januari weer open, maar OPGEVEN kan nu al! We hopen echt op een heerlijke, ouderwets sfeervolle en gezellige MILLENNIUMLOOPDAG!
Groeten en tot horens/ziens/mails
Het ML-comité:
Marjan, Janet, Moniek, Rina, Sjoukje, Tine, Michiel, Frank, Ad en Peter

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag71
Gisteren386
Deze week457
Deze maand12007
Totaal1572798
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 6
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl