Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Run van Roden

Beginnend op Zondag 19 juni 2022 14:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, 10 km, 21 km
Hits: 1844
Inschrijving Run van Roden geopend!

Zondag 21 juni 2020 vindt de Run van Roden voor de 37ste keer plaats. De afstanden dit jaar zijn gewijzigd naar 5 km, 10 km, 15 km en 20 km. De 20 km kun je ook als estafetteteam volbrengen waarbij je minimaal 2,5 km en maximaal 12,5 km voor je rekening neemt als lid van een team.
Ook bij de wedstrijdloop voor de jeugd zijn een aantal wijzigingen: de jeugd tot en met 8 jaar loopt 1 ronde van 1 km en de jeugd van 9 tot en met 14 jaar loopt twee rondes van 1 km.

Nieuw dit jaar is dat alle volwassen deelnemers lopen met een chip die op het startnummer zit. Deze registreert jouw (netto) looptijd van start tot finish.

De voorinschrijving is open tot 19 juni en is voordeliger dan de inschrijving op de dag zelf. Maak het je makkelijk en schrijf je nu in via www.inschrijven.nl of via www.runvanroden.nl. Deelname aan de estafette kan alleen via voorinschrijving, neem daarvoor contact op met info@runvanroden.nl.

Helemaal nieuw bij de Run van Roden 2020 is de 15 km! Ben jij op zoek naar een uitdaging schrijf je dan vanaf 1 maart in voor de 15 km.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl