Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Woudagemaalloop Lemmer

Beginnend op Woensdag 15 juni 2022 18:30
Geplaatst door Jan Kooistra
0652639268
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 11-15 km
Hits: 1381
Woudagemaalloop Lemmer
De start is bij de Beachclub strand Lemmer. Er is een kidsrun van 1 en 2 km en daarnaast een prestatieloop van 5 en 10 km. De Facebookpagina wil ik ook graag vermelden: https://www.facebook.com/Woudagemaalloop.De inschrijving voor de @woudagemaalloop is geopend! Schrijf je gauw in en doe mee op 15 juni!! Voor welke afstand ga jij?
Dit jaar steunt de Woudagemaalloop de @paulienvandeutekomfoundation Bestel bij je inschrijving een colsjaaltje of doe een donatie en steun hiermee onderzoek naar longkanker. ?
Link in bio ✍️?‍♀️?
#samensterk #lemmer #loopevenement #buitensporten #mijnzusenikbootcamp #loopgroeplemsterland #woudagemaal
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl