Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Blijhamloop

Beginnend op Donderdag 9 juni 2022 19:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Groningen, 1-4 km, 6-9 km
Hits: 1984
35e Blijhamloop op 13 juni
Jij doet toch ook mee aan de traditionele Blijhamloop op donderdag 13 juni in Blijham? Afstanden: wedstrijdloop 10 km: iedereen loopt voor de prijzen, dus geen verschil tussen wedstrijd- en niet-wedstrijd deelnemers.Er zijn twee categoieën: heren en dames Trimlopen 3,3 - 6,6 - 10 km Starttijd: 19.30 uur Tevens is er een scholierenloop/sponsorloop voor de jeugd. Deelname hieraan is gratis! Aanvang hiervan is 18:30 uur.Voor de jeugd van de voetbalverenigingen ASVB / Wedde en gymnastiekvereniging SVB is dit een sponsorloop. Maar deelname is ook mogelijk voor andere scholieren.
www.avaquilo.nl
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl