Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Ride - Run Wateren

Beginnend op Zondag 15 mei 2022 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 11-15 km, Challenge
Hits: 1168
17-05-2020
Locatie Ludanchelo Hoeve in Wateren
Categorie Paarden en Pony's Ride and Run/Bike
Organisatie Horse out!
Contactpersoon Nienke Elsenaar
Telefoon: 0644010509
Mail de vereniging
Bezoek de website

Aantal proeven 1
Wedstrijdbaan Zand/grasbodem, Outdoor
Losrijden Grasbodem, Outdoor
Type Overig soort
Informatie
Haal je paard maar van stal, poets je schoenen en vet je fietsketting maar in! Op 17 mei 2020 is de Ride & Run! 'Horse out!' organiseert deze tocht in het Drentse plaatsje Wateren, vlakbij de Friese grens.
WAT IS RIDE & RUN
Bij de Ride & Run is de samenwerking van ruiter en loper/fietser de grootste uitdaging. Combineer dat met de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold en je gaat een unieke ervaring beleven. Teams van 2 of 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard met 1 of 2 hardlopers of 1 of 2 fietsers) leggen gezamenlijk een route af die de ideale tijd benaderd, maar niet overschrijd.
PAARDEN PLEZIER IS HET BELANGRIJKSTE
Bij deze recreatieve tocht is plezier het belangrijkst. Op een ontspannen manier kunnen verschillende disciplines zich meten aan de enige echt paardenkracht. De route ligt in het koloniale deel van Nationaal Park Drents-Friese Wold. De verschillende routes gaan over het historische “Desperado”-pad. Een herinnering aan de koloniën van Weldadigheid, die hier in de 19e-eeuw de teugels strak in handen hadden.
VOOR IEDER NIVEAU
Deze recreatieve tocht is voor iedereen. De instap is 5 km. Wil je meer? 10 en 15 kilometer geeft al een stuk meer uitdaging. Ben je competitief ingesteld, dan kan je de strijd aan met de andere deelnemers. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl