Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Oerdroprunn Ureterp

Beginnend op Woensdag 25 mei 2022 18:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 4 em
Hits: 1053
Dit jaar lekker fit op het Oerrock festival?
Na een succesvolle eerste editie OERdroprun in 2019 zijn we nog enthousiaster geworden en zitten we alweer vol nieuwe ideeën voor de 2de editie op 20 mei 2020! Ook dit jaar mogen we tijdens de OERdroprun weer supergave Oerrock prijzen uitreiken aan de winnaars in de groepen mannen/vrouwen in 4 leeftijdscategorieën.

Vertrek eerste bus naar de startlocatie zal om 18.30 uur zijn. Voor de kinderen organiseren we dit jaar opnieuw in samenwerking met het CIOS te Heerenveen een kidsrun op de voetbalvelden van VV Oerterp. Aanvang 13.00 uur.

** Nieuw dit jaar! **
De OERdrop ouder en kind run. Dit belooft een gezellige en spannende run te worden die gezamenlijk door ouder en kind (zwemdiploma verplicht) afgelegd kan worden. Winst in deze run kan ook nog een mooie duit voor een sportvereniging binnen Ureterp, Frieschepalen, Wijnjewoude, Bakkeveen of Siegerswoude opleveren. Aanvang 15.30 uur.


Waarom tijdens het Oerrock festival?
Wij Evelien Lap en Andrea Jongstra zijn jaarlijks op het Oerrock festival te vinden. We houden wel van een biertje, maar willen ook graag fit zijn. Tijdens het lopen van een andere run fantaseerden we samen hoe een run er in ons eigen dorp uit moest komen te zien. Het idee was geboren en nadat we deze fantasie gedeeld hadden met Sietze Boonstra (voorzitter Oerrock) konden wij deze fantasie waarmaken.

Wil je op de hoogte blijven houdt dan onze website in de gaten of volg ons via Facebook.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl