Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Cascaderun Hoogeveen

Beginnend op Zondag 12 juni 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, 16-20 km, 4 em
Hits: 1896
Cascaderun verplaatst naar zondag 12 juni 2022
Hardlopers kunnen dit jaar de Hoogeveense Cascaderun op zondag 12 juni 2022 lopen. Voor het eerst in haar geschiedenis wijkt de organisatie uit naar een zondag in juni. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is normaal altijd op een zondag in april. Door de geldende coronamaatregelen op grote evenementen is in goed overleg met de gemeente Hoogeveen besloten de Cascaderun te verplaatsen.

Vanaf nu kun jij je weer inschrijven voor je favoriete hardloopevenement; de 14e editie van de Cascaderun vindt plaats op zondag 10 april 2022. Je kunt je inschrijven voor de 5 & 10 Engelse mijlen, de Businessrun, de Unicef Kinderloop of de GigaG Cascaderun.
De Cascaderun is terug van weggeweest. Na een onderbreking van twee jaar vanwege de coronacrisis komt de run in en om Hoogeveen weer terug.
Het hardloopevenement trok voor de coronatijd zo'n 8.000 deelnemers, die verschillende afstanden aflegden in en om Hoogeveen.
De veertiende editie van de Cascaderun is op 10 april. 5-10 Engelse Mijlen
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl