Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Leiden Marathon

Beginnend op Zaterdag 13 mei 2023 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: 42.2 Km, Zuid Holland
Hits: 1846
We kijken er naar uit… Op 14 en 15 mei 2022 wordt de 31e editie van de Leiden Marathon gehouden. In volle glorie, dus met de grote Wandeltocht op zaterdag 14 mei en op zondag de grote Hardloopeditie met alle toeters en bellen die wij maar kunnen bedenken.

Want de 30e editie is na vier pogingen eindelijk gehouden. Het was ondanks alle obstakels een supergeslaagde editie. Het weer zat mee, het publiek was bijna euforisch, net als de vrijwilligers, maar vooral de lopers, die waren extraordinair zouden ze in Frankrijk zeggen. Want we mochten weer allemaal na die vervelende coronacrisis.

Dus kijken wij nu vooruit naar het voorjaar van 2022. Want op 14 en 15 mei is de eerste van de volgende dertig Leiden Marathons. We zeiden het al, met alle toeters en bellen die wij kunnen verzinnen. Ik zou het weekend maar in mijn agenda zetten…

10.00 uur Breestraat: Start De 42 van Vermeulen Groep

11.00 uur Breestraat: Start De 21 van Zorg en Zekerheid

12.30 uur Vismarkt: Prijsuitreiking 21 van Zorg en Zekerheid
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl