Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Virtuele 11-stedenRun (15-02 tot en met 31-08)

Beginnend op Maandag 2 augustus 2021 00:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: 6-9 km, 10 km, 11-15 km, 16-20 km, 21 km
Hits: 730

Sportvereniging Friesland komt met virtuele 11-stedenRun van 15 februari tot en met 15 april 2021 
Virtuele 11-stedenrun verlengd tot en met 31 augustus 2021We krijgen vele vragen om de virtuele 11-stedenrun te verlengen tot de zomer zodat iedereen de kans krijgt dit speciale evenement mee te kunnen doen. Hier denken wij natuurlijk graag in mee en hebben daarom dit evenement verlengd tot en met 02 augustus 2021!
Belangrijke informatie:

De online inschrijving sluit op 2 augustus 2021
Uitslagen kunnen tot en met 1 september 2021 worden doorgegeven.
Medailles van de periode 15 februari tot en met 15 april worden medio mei toegestuurd. De overige medailles worden in de week van 6 september opgestuurd.

Ga de uitdaging aan! Heb jij je al ingeschreven?

Helaas kunnen wij vanwege de aangescherpte corona maatregelen als sportvereniging Friesland op dit moment geen ‘echte’ evenementen organiseren. Als sportvereniging Friesland organiseren we jaarlijks meer dan 50 loopevenementen in de 3 noordelijke provincies. Er stonden dan ook in de afgelopen en komende periode veel in de agenda zoals de Halve marathon van Tzum (Tzum), de Be Quickloop (Dokkum), Oerpolderloop (It Heidenskip), de Marderhoekloop en zo kunnen we nog wel even doorgaan..

Omdat onze handen blijven jeuken om weer los te kunnen hebben we gekeken naar wat er wel mogelijk is in deze gekke tijd. Vanaf 1 januari hebben we al 2 virtuele runs opgezet waarbij men in de eigen omgeving een route kan gaan lopen, de tijd door kan geven en per post een mooie medaille krijgt toegestuurd. Hier was veel belangstelling voor en hebben daardoor een leuk idee opgedaan om eens iets anders dan anders te gaan organiseren (virtueel

Van 15 februari tot en met 15 april 2021 organiseren we de ‘virtuele 11-stedenRun’ in Leeuwarden  - Sneek  - IJlst  - Sloten  - Stavoren  - Hindeloopen  - Workum  - Bolsward  - Harlingen  - Franeker  - Dokkum.

Het gaat als volgt:

  • Je schrijft je online in via www.svfriesland.nl (virtuele run > 11-stedenrun > inschrijven). Bij de inschrijving kun je kiezen in welke stad en welke afstand je gaat lopen.
  • In de mailbevestiging ontvang je voor de opgegeven stad een leuke foto opdracht en een mogelijke route die je kunt gaan lopen. Het is natuurlijk ook goed als je een eigen route gaat lopen die langs te foto opdracht komt. Ook is het natuurlijk wel handig als je een mobiele telefoon of een compacte camera meeneemt onderweg.
  • Zodra je in een stad hebt gelopen en de foto opdracht hebt volbracht, ga je naar www.svfriesland.nl (virtuele run > 11-stedenrun > tijd en foto insturen). Iedere zaterdagavond wordt de uitslagenlijst online bijgewerkt en kun je zien wie er heeft meegedaan in de afgelopen week. Vergeet niet je route op te nemen en een printscreen hiervan te maken.
  • Wil je een medaille? Tijdens de inschrijving kun je dit aangeven. Kosten per medaille zijn € 4,00 euro. Zie ook het kostenschema onderaan deze pagina. In de periode van 19 tot en met 25 april worden alle medailles per post toegestuurd. Voor iedere stad is een unieke medaille ontworpen, hierdoor krijg je niet voor elke stad dezelfde medaille!
  • Op 21 april wordt de winnaar bekend gemaakt met de meest unieke foto en is er een prijs voor een deelnemer die in alle steden heeft gelopen op een mooiste eigen bedachte route.

Je kunt je voor iedere stad maximaal 1 keer inschrijven, nadat je de afstand hebt volbracht met de daarbij horende opdracht upload je online je tijd en de foto die bij de opdracht hoort.

Inschrijven voor het evenement is al mogelijk voor €7,50 euro vanaf 10 februari om 20:00 uur via www.svfriesland.nl (virtuele run > 11-stedenrun > inschrijven)
Virtuele 11-stedenrun verlengd tot en met 31 augustus 2021

We krijgen vele vragen om de virtuele 11-stedenrun te verlengen tot de zomer zodat iedereen de kans krijgt dit speciale evenement mee te kunnen doen. Hier denken wij natuurlijk graag in mee en hebben daarom dit evenement verlengd tot en met 31 augustus 2021!
Belangrijke informatie:
De online inschrijving sluit op 2 augustus 2021
Uitslagen kunnen tot en met 1 september 2021 worden doorgegeven.
Medailles van de periode 15 februari tot en met 15 april worden medio mei toegestuurd. De overige medailles worden in de week van 6 september opgestuurd.

Ga de uitdaging aan! Heb jij je al ingeschreven?

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl