Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

MarathonSneek en Meer Sneek

Beginnend op Zaterdag 25 juni 2022 12:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 21 km, 42.2 Km
Hits: 1132
mar-athon.com
ltS1p4cSmo mseoinsfored ·
6e editie Mar-athon rond Sneek en meer 25 juni 2022
We konden in 2020 en kunnen de komende zomer geen Mar-athon rond Sneek en meer organiseren na 5 succesvolle edities. Gelukkig kunnen we jou melden dat de 6e editie zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni 2022.
We gaan komend jaar gebruiken om de voorbereidingen te treffen om in 2022 vol energie terug te komen voor de 6e editie van de Mar-athon rond Sneek en meer.
We zien je graag in de zomer van 2022!
Bestuur Stichting Sport als Stimulans
John Sloot en Syb van der Ploeg
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl