Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Triangel Marathon Stadskanaal

Beginnend op Maandag 20 juni 2022 19:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Groningen, 11-15 km
Hits: 527
???????? ???????? ??????? ???????????
Volgende week maandag, dinsdag en woensdagavond (21, 22 en 23 juni) organiseren de Runners Stadskanaal weer de jaarlijkse Triangel Marathon. Voor alle duidelijkheid: ook lopers die (nog) geen lid zijn van de Runners, zijn van harte welkom! Natuurlijk zijn ook leden van andere verenigingen meer dan welkom. De club biedt volgende week een unieke gelegenheid om in 3 avonden de afstand van een marathon af te leggen , dus 3 avonden van 14 km. Maar je mag ook gerust elke avond 3 km, 7,5 km of 10 km lopen!
Interesse? Aanstaande maandag starten we om 19.00 uur aan de Sportparklaan 5 te Stadskanaal (Noorderpoort). Neem gerust de buurman/buurvrouw, collega's of vrienden mee om kennis te maken met hardlopen en onze mooie. Minder weergeven
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl