Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Rodeloper Jeugdloop ooststelingwerf oosterwolde

Beginnend op Woensdag 1 juni 2022 18:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 1-4 km
Hits: 228
Rode Loper woensdagavond 1 juni 2022
Op woensdag 1 juni 2022 wordt vanaf 18 uur voor alle scholieren van de Ooststellingwerver basisscholen de Rode Loper in het centrum van Oosterwolde gehouden. Het parcours is voor de dertiende keer al in het centrum van Oosterwolde (De Brink, Weemeweg, Kuipenstreek, weg voor het gemeentehuis langs, ‘t Oost). De wedstrijden zijn onderverdeeld in jongens, meisjes en leeftijdscategorieën. De jongsten lopen 1 ronde van 600 meter, vanaf groep 6 - 2 ronden van in totaal 1200 meter. Er wordt per categorie een individueel klassement opgemaakt. De eerste drie ontvangen een prijs. Alle startende deelnemers ontvangen na afloop in ieder geval een herinnering en een versnapering.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl