Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

HAARLERBERGTRAIL Haarle

Beginnend op Zaterdag 12 november 2022 12:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: trailrun
Hits: 404
ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021 OM 12:00 UTC+01
HAARLERBERGTRAIL
Sportorant Sprengendal Haarle
Details
Evenement van Haarlerbergloop en Haarlerbergtrail
Sportorant Sprengendal Haarle
Tickets
www.mijninschrijving.nl
Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten
Dit jaar hopen we weer de Haarlerbergtrail te kunnen organiseren op zaterdag 13 november 2021. Er zijn 2 afstanden: 22 km of 30 km.
De trail maakt deels gebruik van dezelfde routes als de loop op zondag. Maar uiteraard wordt een groter gebied aangedaan. Op die manier willen we onze lopers kennis laten maken met en laten genieten van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.
Meer informatie: https://www.haarlerbergloop.nl/trail-run/ Minder weergeven
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl