Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

BekoJutbergTrail Dieren

Beginnend op Zaterdag 8 oktober 2022 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: trailrun
Hits: 347
ZATERDAG 9 OKTOBER 2021 VAN 09:00 - 15:30  DIEREN – Een uitdagend en gevarieerd parcours, met pittige beklimmingen en mooie afdalingen door de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom. Zo gaat volgens AV Gelre de komende editie van de Beko Jutberg Trail eruit zien. Deze najaarstrail wordt gelopen op zaterdag 9 oktober.
Deelnemers, zowel beginnende als ervaren lopers, kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 7,5, 15, 21,1 of zelfs 30,5 kilometer. De start is in het clubhuis van de Dierense atletiekvereniging aan de Kolonieweg. De twee lange afstanden starten om 10.30 uur, de twee kortere om 11.15 uur. Inschrijven kan via inschrijven.nl of tot uiterlijk een half uur voor de start in het clubhuis.

www.avgelre.nl
BekoJutbergTrail
Kolonieweg 2a 6952 GX Dieren
Details
Evenement van A.V. Gelre: Hardlopen / Nordic Walking / Jeugd atletiek
Kolonieweg 2a 6952 GX Dieren
De lopers kunnen kiezen uit 7.5km, 15 km, 21.1 en 30.5 km.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl