Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Wijckloop Trail Wijk aan Zee

Beginnend op Zondag 30 januari 2022 08:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0342470991
Categorieën: Noord-Holland, trailrun
Hits: 270
Evenement van WijckloopTrail en CAIRN Trails and Adventures
cairnadventures.nl/trail/wijckloop-trail
De Wijckloop laten voortbestaan. Dat was de opzet van InHolland studenten Sportkunde in samenwerking met de organisatie van avontuurlijke hardloopevenementen door de natuur, Cairn Trails & Adventures. En dit is gelukt, we zijn blij jou te kunnen verwelkomen aan de start van de 12e editie, zondag 30 januari 2022.
De Wijckloop, ooit begonnen in 2010 als hardloopevenement heeft alle ingrediënten voor een fantastische Trailrun in Noord Holland op het terrein van PWN. Met respect voor de wedstrijdnaam is gekozen voor de WijckloopTrail.
Het parcours voldoet aan de vereisten door 99% onverhard terrein te kunnen bieden in afwisseling van strand, duinen, bos, paden en single-tracks. Garantie voor een unieke natuurbeleving tijdens jouw gekozen afstand.
TRAIL is een zelfvoorzienende hardloop discipline. Wijziging hierdoor is de opzet van verzorgingsposten in vergelijk met de Wijckloop als hardloop evenement.
Schrijf je in voor:
- Kids Trails
- 5 km Trimloop Trailrun
-10 km Trimloop Trailrun
-16 km Trimloop Trailrun
-16 km WALK
-31 km Trimloop Trailrun
Zoals je van alle Cairn Trails mag verwachten bieden we alleen unieke routes aan, dus 1 unieke ronde over alle afstanden.
#cairntrails #steenmannetjes #cairnadventures #cairntravel #kusttrai
Facebook-link
https://www.facebook.com/WijckloopTrail
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl