Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Sint Thomas Trailrun, Nieuwehorne

Beginnend op Zondag 18 december 2022 10:30
Categorieën: Friesland, trailrun
Hits: 150
De Sint Thomas Trailrun gaat door! Dit jaar in een andere vorm dan voorgaande jaren, het zijn tenslotte bijzondere tijden. Doe dit jaar mee aan de Sint Thomas Trailrun GPX edition!


Tussen dinsdag 21 december en vrijdag 31 december kun je de Sint Thomas Trailrun zelfstandig lopen. Dit is precies in de periode als de klokken luiden. Er is er een route van 3, 7½, 12, 18 en 28 km.
Allemaal prachtige unieke rondes over openbare paden door de natuur van de Kiekenberg, het Ketliker Skar en nog veel meer mooie plekjes. Schrijf je nu in!

Na inschrijving ontvang je op 20 december de route die je kunt volgen via een eenvoudige app op je smartphone, kunt printen of in kunt laden in je eigen navigatie oplossing via een GPX bestand.

Na afloop kun je bij de finish een unieke mok en een blik erwtensoep ophalen. Als je een foto post op de Facebook of Instagram met #STT2021 doe je mee aan de verloting en ding je mee voor hardloopschoenen t.w.v. €150 bij Lopers Company in Heerenveen en veel andere leuke prijzen!


- Loop op eigen gelegenheid van dinsdag 21 tot en met vrijdag 31 december
- Inschrijven kost €3,50 (incasso begin januari)
- Je ontvangt op 20 december de routes van alle afstanden (3 - 7,5 -12 -18 - 28 km)
- De routes zijn beschikbaar via een app op je smartphone, een te printen routekaart en als GPX bestand
- Je ontvangt bij de finish een super leuke herinnering (unieke mok en een blik erwtensoep) om thuis van na te genieten
- Loop je één afstand? Twee of misschien wel allemaal?!


Kijk voor meer informatie bij de deelnemersinformatie
Nog vragen? mail sintthomastrail@udiros.nl
Volg het laatste nieuws via Facebook of Instagram

En creatief is het zeker geworden, de 2021 versie van de Sint Thomas Trailrun. Van Tongeren: “Ons belangrijkste doel is om zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud in beweging te krijgen. Tussen 21 en 31 december, dus tijdens het Sint Thomasluiden, krijgen deelnemers de mogelijkheid om de verschillende routes af te leggen. Zo spreiden we de drukte en kan iedereen mee doen”.


De vijf routes van 28, 18, 12, 7.5 en de kidsroute van 3 km zijn iets aangepast en lopen nu over publiek toegankelijke paden. Wijma: “Na inschrijving ontvangen de deelnemers de routes én een voucher waarmee ze na afloop bij de COOP in Nieuwehorne een leuk aandenken kunnen ophalen”.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl