Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Vrieling Hardenberg City-run

Beginnend op Zaterdag 21 mei 2022 17:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Overijssel, 1-4 km, 5 km, 10 km, 21 km
Hits: 410
NSCHRIJVING OFFICIEEL GEOPEND! | De Vrieling Hardenberg City-run (VHCR) gaat dit jaar weer plaatsvinden! Na twee jaar zonder is het bestuur van de VHCR super gemotiveerd om het mooiste hardloop evenement in de regio weer te organiseren. Dit jaar op zaterdag 21 mei. Op dinsdag 1 maart is in het gemeentehuis van Hardenberg de start van de inschrijving officieel afgetrapt. In het bijzijn van Mendy de Vries (namens de organisatie) onthulde wethouder Alwin te Rietstap een logobord waarna hij zich als eerste inschreef voor de Vechtstede Vechtdal Halve Marathon, de langste van alle afstanden die de Vrieling Hardenberg City Run kent.
De inschrijving is dus geopend. Belangrijk om te weten: er is dit jaar geen na-inschrijving. Alle deelnemers moeten zich van te voren inschrijven via de website: www.cityrunhardenberg.nl.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl