Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Almere Cityrun

Beginnend op Zondag 26 juni 2022 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Flevoland, 16-20 km, 4 em
Hits: 36
10 Mijl, 10 km en de 4 Mijl.
Programma
Het programma van de Almere City Run ziet er als volgt uit op 26 juni 2022:
09.00 uur Start Almere 10 Mijl
09.15 uur Start Kids Run 1 Mijl
09.30 uur Start Kids 2 Mijl
11.00 uur Start Almere 10 km
12.30 uur Start Yanmar 4 Mijl

Stichting Opkikker
Almere City Run steunt dit jaar het goede doel Stichting Opkikker. Stichting Opkikker organiseert opkikker-dagen voor gezinnen met een ziek kind. Hiermee wil de stichting de zorgen voor even wegnemen. Bij de inschrijving kunnen de deelnemers een donatie doen of een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor Stichting Opkikker.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via https://www.almerecityrun.nl/. Hier vind je ook alle informatie over de afstanden, wordt het parcours binnenkort bekend gemaakt en kun je je aanmelden als vrijwilliger.Bij je inschrijving is het mogelijk om het limited edition ‘Ally’ running shirt te bestellen. Zo kunnen de deelnemers in stijl meelopen met de Almere City Run.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl